Öğretim Görevlimiz Esra Gür Makale Yarışmasında Birinci Oldu

Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Maliye Programı Öğretim Görevlisi (Öğr. Gör.) Esra Gür Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO)  tarafından düzenlenen III. Turan Veldet Velidedeoğlu “Dijital Çağda Muhasebe Mesleğinin Geleceği” konulu Türkiye genelinde düzenlenmiş bulunan makale yarışmasında birinci oldu.

Meslek Yüksekokulumuz Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Maliye Programı Öğr. Gör. Esra Gür başarılı çalışmalarına bir yenisini ekledi. Gür, Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO)  tarafından düzenlenen III. Turan Veldet Velidedeoğlu “Dijital Çağda Muhasebe Mesleğinin Geleceği” konulu Türkiye genelinde düzenlenmiş bulunan makale yarışmasında “Covid-19 Sürecinde Muhasebe Meslek Mensuplarının Dijitalleşmeye Uyumu: Türkiye Örneği” başlıklı çalışmasıyla birincilik ödülünü aldı. Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın  (ASMMMO) 32. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ödül töreninde ödülü kendisine takdim edildi.

Öğr. Gör. Esra Gür’ü kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.