"Minik Şefler Yarışıyor" Etkinliği Düzenlendi

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü Borsa İstanbul Mustafa Kemal Paşa İlkokulu tarafından aşçılık mesleğinin tanıtılması ve mesleğe ilgilerinin artırılması amacıyla anasınıfı öğrencilerine yönelik “Minik Şefler Yarışıyor” adında etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında anasınıfı öğrencileri tarafından el yapımı oyun hamuru uygulamaları gerçekleştirildi. Öğrencilerin kendi elleriyle hazırladıkları uygulama örnekleri ile minik şefler birbirleriyle yarıştı. Öğrencilere unlu gıda mamullerinin isim ve görsellerinin sunulduğu organizasyona Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Aziz Bükey ve Öğr. Gör. Tuğba Beyazkaya, aşçılık programı öğrencilerinden Saime Barulay ve Onur Selçuk katıldı.