Meslek Yüksek Okulumuz Aşçılık Programı Öğrencileri İstihdam Edildi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı’ndan mezun olan 16 öğrencimiz, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı merkez ve taşra teşkilatında sözleşmeli Destek Personeli (Aşçı ve Aşçı Yardımcısı) olarak istihdam edildi.

Sosyal Bilimler MYO'muz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü bünyesinde 2019 yılında açılan Aşçılık Programı; 2019-2020 ve 2020-2021 eğitim dönemi olmak üzere iki dönem mezun verdi. Mezun olan öğrencilerimizden bir kısmı kamu sektörüne atanırken bir kısmı da yurt içi ve yurt dışında turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde farklı pozisyonlarda görev aldı.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre Millî Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında aşçı ve aşçı yardımcısı olarak istihdam edilen Aşçılık Programı mezunu öğrencilerimizin isimleri, görev yerleri ve atandıkları pozisyonlar şu şekildedir:

Adı-Soyadı

Görev Yeri

Yer, Pozisyon

Oktay TAŞ

Bingöl - Merkez

Aşçı

Yeter BİRCAN

Bingöl - Merkez

Aşçı

Bahar YANILMAZ

Bingöl - Merkez

Aşçı

Ahmet KARAMAN

Bingöl - Merkez

Aşçı

Gülden YAŞAR AVCI

Bingöl - Merkez

Aşçı

Suna ABAT

Bingöl - Merkez

Aşçı

Hanım ŞAHİN

Bingöl - Solhan

Aşçı

Salih KAYIR

Gaziantep - Merkez

Aşçı

Halil İbrahim ERSÖZ

Diyarbakır - Merkez

Aşçı

Emir AKMEŞE

Diyarbakır - Merkez

Aşçı

Serhat YILMAZ

Diyarbakır - Dicle

Aşçı

Çiğdem TEKİN

Van - Merkez

Aşçı

Songül İNCİ

Van - Merkez

Aşçı

Habib BİLMEZ

Van - Merkez

Aşçı

Muhammed HAZAR

Van - Merkez

Aşçı

Serdar KARA

Diyarbakır - Silvan

Aşçı Yardımcısı

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, çalışma hayatlarında başarılar dileriz.