Doç. Dr. Emrah Akyüz’ün “Akademik Kariyerin DNA’sı” Kitabı Çıktı

Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu / Yönetim ve Organizasyon Bölümü Doç. Dr. Emrah Akyüz’ün "Akademik Kariyerin DNA’sı" kitabı uluslararası yayınevi olan Paradigma Akademi tarafından yayımlandı. Bu eserde akademik kariyerin konuşulmayan gerçekleri, bir akademisyende olması gereken vasıflar ve başarılı bir akademik kariyer için atılması gereken adımlar Doç. Dr. Emrah Akyüz’ün kendi deneyimleri çerçevesinde okuyuculara aktarılmaktadır. Bu kitabın hedef kitlesini akademik kariyer planlayan veya hâlihazırda yapmakta olan ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora, araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve doktor öğretim üyesi seviyesindeki bilim insanı adayları oluşturmaktadır.