SBMYO YÖNETİMİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KADIN ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZA ÇİÇEK TAKDİM EDEREK KUTLADI

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hamza Altın ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Elaltuntaş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle meslek yüksekokulumuzda görev yapan kadın öğretim elemanlarına çiçek takdim etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hamza Altın ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Elaltuntaş meslek yüksekokulumuzda görev yapan kadın elemanlarına menekşe vererek günlerini kutladı. Altın, “Biz 'Cennet annelerin ayaklarının altındadır' diyen bir medeniyetin üyeleriyiz. Bu vesileyle kadınlara yönelik her türlü şiddet eylemlerini de kınıyoruz ”dedi. Toplumun yarısının kadın olduğu gerçeği hatırlatan Prof. Dr. Altın, çalışma hayatımızda kadınlarımızın önemine değindi.